Ποιοτικό προϊόν για να δημιουργήσει Win-Win

Αρχική Σελίδα

Πολιτική Απορρήτου

CWho είμαστε

Η διεύθυνση ιστοχώρου μας είναι: το http://www.pncparts.com.

Ποια προσωπικά στοιχεία συλλέγουμε και γιατί τα συλλέγουμε

Σχόλια

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν τα σχόλια στην περιοχή συλλέγουμε τα στοιχεία που αποδεικνύονται στη μορφή σχολίων, και επίσης τη σειρά πρακτόρων χρηστών διευθύνσεων και μηχανών αναζήτησης IP του επισκέπτη για να βοηθήσουν spam την ανίχνευση.

Η σειρά που δημιουργήθηκε από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (επίσης αποκαλούμενη hash) μπορεί να παρασχεθεί στην υπηρεσία Gravatar που βλέπει εάν το χρησιμοποιείτε. Η πολιτική ιδιωτικότητας υπηρεσιών Gravatar είναι διαθέσιμη εδώ: το https://automattic.com/privacy/. Μετά από την έγκριση του σχολίου σας, η εικόνα σχεδιαγράμματός σας είναι ορατή στο κοινό στα πλαίσια του σχολίου σας.

MEDIA

Εάν φορτώνετε τις εικόνες στον ιστοχώρο, πρέπει να αποφύγετε τις εικόνες με τα ενσωματωμένα στοιχεία θέσης (ΠΣΤ EXIF) συμπεριλαμβανόμενα. Οι επισκέπτες στον ιστοχώρο μπορούν να μεταφορτώσουν και να εξαγάγουν οποιαδήποτε στοιχεία θέσης από τις εικόνες στον ιστοχώρο.

Μορφές επαφών

Μπισκότα

Εάν αφήνετε ένα σχόλιο στην περιοχή μας μπορείτε επι:λέγω-στη διάσωση του ονόματός σας, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του ιστοχώρου στα μπισκότα. Αυτοί είναι για την ευκολία σας έτσι ώστε δεν ειναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τις λεπτομέρειές σας πάλι όταν αφήνετε ένα άλλο σχόλιο. Αυτά τα μπισκότα θα διαρκέσουν για ένα έτος.

Εάν να έχοντας έναν απολογισμό και εσείς σύνδεση σε αυτήν την περιοχή, θα θέσουμε ένα προσωρινό μπισκότο για να καθορίσουμε εάν η μηχανή αναζήτησης σας δεχτεί τα μπισκότα. Αυτό το μπισκότο δεν περιέχει κανένα προσωπικό στοιχείο και απορρίπτεται όταν κλείνετε τη μηχανή αναζήτησης σας.

Όταν εσείς σύνδεση, επίσης οργάνωση διάφορα μπισκότα θα σώσουμε τις πληροφορίες σύνδεσής σας και τις επιλογές επίδειξης οθόνης σας. Τα μπισκότα σύνδεσης διαρκούν για δύο ημέρες, και τα μπισκότα επιλογών οθόνης διαρκούν για ένα έτος. Εάν επίλεκτοι «με θυμηθείτε», η σύνδεσή σας θα εμμείνει για δύο εβδομάδες. Εάν εσείς η αποσύνδεση του απολογισμού σας, τα μπισκότα σύνδεσης θα αφαιρεθεί.

Εάν εκδίδετε ή δημοσιεύσετε ένα άρθρο, ένα πρόσθετο μπισκότο θα σωθεί στη μηχανή αναζήτησης σας. Αυτό το μπισκότο δεν περιλαμβάνει κανένα προσωπικό στοιχείο και δείχνει απλά τη μετα ταυτότητα του άρθρου που εκδώσατε ακριβώς. Λήγει μετά από 1 ημέρα.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστοχώρους

Τα άρθρα σχετικά με αυτήν την περιοχή μπορούν να περιλάβουν το ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα, κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστοχώρους συμπεριφέρεται με τον ακριβή ίδιο τρόπο σαν ο επισκέπτης έχει επισκεφτεί τον άλλο ιστοχώρο.

Αυτοί οι ιστοχώροι μπορούν να συλλέξουν τα στοιχεία για σας, να χρησιμοποιήσουν τα μπισκότα, να ενσωματώσουν την πρόσθετη καταδίωξη τρίτων, και να ελέγξουν την αλληλεπίδρασή σας με εκείνο το ενσωματωμένο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της καταδίωξης της αλληλεπίδρασής σας με το ενσωματωμένο περιεχόμενο εάν έχετε έναν απολογισμό και συνδέεστε σε εκείνο τον ιστοχώρο.

Analytics

CWho μοιραζόμαστε τα στοιχεία σας με

Πόσο καιρό διατηρούμε τα στοιχεία σας

Εάν αφήνετε ένα σχόλιο, το σχόλιο και τα μεταδεδομένα του διατηρούνται κατά τρόπο αόριστο. Αυτό είναι έτσι μπορούμε να αναγνωρίσουμε και να εγκρίνουμε οποιαδήποτε σχόλια συνέχειας αυτόματα αντί του κρατήματος τους σε μια σειρά αναμονής μετριοπάθειας.

Για τους χρήστες που καταχωρούν στον ιστοχώρο μας (ενδεχομένως), αποθηκεύουμε επίσης τη προσωπική πληροφορία που παρέχουν στις παραμέτρους χρήστη τους. Όλοι οι χρήστες μπορούν να δουν, να εκδώσουν, ή να διαγράψουν τη προσωπική πληροφορία τους ανά πάσα στιγμή (εκτός αν δεν μπορούν να αλλάξουν το όνομα χρήστη τους). Οι διοικητές ιστοχώρου μπορούν επίσης να δουν και να εκδώσουν εκείνες τις πληροφορίες.

Ποια δικαιώματα έχετε πέρα από τα στοιχεία σας

Εάν έχετε έναν απολογισμό σε αυτήν την περιοχή, ή έχετε αφήσει τα σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών στοιχείων φυλάσσουμε για σας, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε στοιχείων που έχετε παράσχει σε μας. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να σβήσουμε οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία που φυλάσσουμε για σας. Αυτό δεν περιλαμβάνει οποιαδήποτε στοιχεία που είμαστε υποχρεωμένοι για να κρατήσουμε για διοικητικούς, νομικούς, ή λόγους ασφάλειας.

Όπου στέλνουμε τα στοιχεία σας

Τα σχόλια επισκεπτών μπορούν να ελεγχθούν μέσω μιας αυτοματοποιημένης spam υπηρεσίας ανίχνευσης.

Τα στοιχεία επαφής σας

θα χρησιμοποιηθεί μόνο στην επαφή με σας για την έρευνα από την περιοχή μας.