Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
PNC EXCAVATOR PARTS CO., LIMITED 86--13660741003 joanna@pncparts.com
Γύρος εργοστασίων Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

PNC EXCAVATOR PARTS CO., LIMITED Γύρος εργοστασίων

  • PNC EXCAVATOR PARTS CO., LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • PNC EXCAVATOR PARTS CO., LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • PNC EXCAVATOR PARTS CO., LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • PNC EXCAVATOR PARTS CO., LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • PNC EXCAVATOR PARTS CO., LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων

Γραμμή Παραγωγής

Καλωσορίστε σε PNCPARTS

Όπου η αποστολή μας είναι να παράσχουμε σε σας την καλύτερη επιλογή των μερών μηχανημάτων κατασκευής για να εξασφαλίσει τη βέλτιστες απόδοση και τη ικανοποίηση πελατών μηχανών. Υπερηφανευόμαστε για τον εκτενή κατάλογο ανταλλακτικών μας, αξιόπιστη υπηρεσία, και εύκολα - διαθέσιμο απόθεμα.

PNC EXCAVATOR PARTS CO., LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0PNC EXCAVATOR PARTS CO., LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Κατάλογος

Η αποθήκη εμπορευμάτων μας αποθηκεύει είναι πιό πολύ γνωστά εμπορικά σήματα, συμπεριλαμβανομένης της KOMATSU, ΓΑΤΑ, Hitachi, VOLVO, Hyundai, Doosan, Kobelco, Kato, JCB, SANY, XCMG. Η εκτενής επιλογή μερών μας περιλαμβάνει τα ανταλλακτικά μηχανών, τα μέρη διαδρομής συστημάτων προσγείωσης, τα μέρη εξαρτήσεων σφραγίδων, τα ηλεκτρικά ανταλλακτικά, τα υδραυλικά ανταλλακτικά, τον κάδο σύνδεσης, και τα ανταλλακτικά διακοπτών βράχου.

PNC EXCAVATOR PARTS CO., LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Ποιοτικά μέρη σε προσιτές τιμές

Η δέσμευσή μας για την ποιότητα εξασφαλίζει ότι λαμβάνετε τα σωστά μέρη στην καλύτερη τιμή και στο γρηγορότερο πιθανό χρόνο. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των ανταλλακτικών, συμπεριλαμβανομένων των γνήσιων ανταλλακτικών, των μερών cOem, aftermarket των μερών, ή των από δεύτερο χέρι χρησιμοποιημένων ανταλλακτικών.

 

Σύστημα αποθήκευσης

PNCPARTS έχουν τη μεγάλη αποθήκη εμπορευμάτων μερών και το βελτιωμένο σύστημα αποθήκευσης με ένα κυβικό δωμάτιο μετρητών 10.000, που καθιστά το πιθανό να αποθηκεύσουν τα ο συνηθέστερα απαραίτητα μέρη μηχανημάτων κατασκευής για τη στιγμιαία παράδοση στους πελάτες.

 

Εξυπηρέτηση πελατών

Η πεπειραμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε για τα προϊόντα μας. Προσπαθούμε να παρέχουμε σε σας το πιό υψηλό επίπεδο υπηρεσίας για να εξασφαλίσουμε την ικανοποίησή σας.

 

Συμπέρασμα

Σε PNCPARTS, αφιερωνόμαστε στην παροχή σε σας την καλύτερη επιλογή μερών μηχανημάτων κατασκευής και της υπηρεσίας. Με τον εκτενή κατάλογό μας, τη δέσμευση για την ποιότητα, και τις προσιτές τιμές, μπορείτε να στηριχθείτε σε μας για να ικανοποιήσετε τις όλες ανάγκες ανταλλακτικών σας. Μας ελάτε σε επαφή με για να μάθετε σήμερα περισσότερων για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

OEM / ODM

* Δεχόμαστε τη διαταγή cOem από τον πελάτη, δείγμα ανάγκης από σας.

 

* Μόλις έλαβε το δείγμα και έλεγξε, θα υποβάλει ένα σχέδιο παραγωγής και με τη χαμηλότερη τιμή που μπορούμε να κάνουμε για την επιβεβαίωσή σας, κατόπιν η παραγωγή cOem μπόρεσε να αρχίσει.